Afbeelding

Volledige ontzorgde tuinaanleg in Weesp met deze elementen

Advertorial

De lente zit er weer aan te komen. Hier zijn we in Nederland toch wel echt aan toe. Dit komt ook mede doordat we net een tijdje zeer koud weer hebben gehad. Het zonnetje is dan natuurlijk zeker welkom. Het is in deze maanden ook zeker verstandig om bezig te gaan met je tuin. Dit hoef je natuurlijk niet beslist zelf te doen, je zou immers ook de hulp van een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. J.L.U Tuinen is daar een voorbeeld van, wat kan zorgen voor een volledige ontzorgde tuinaanleg in Weesp. Kijk voor meer informatie op JLU-tuinen.nl als je tuin hier wel aan toe is. Je kunt hierbij onder meer gebruik maken van de onderstaande elementen.

Buitenkeuken
Zo kan J.L.U Tuinen een buitenkeuken plaatsen in je tuin. Hierdoor kun je in het voorjaar en in de zomer heerlijk buiten koken. Dit is natuurlijk ook mogelijk met een barbecue, maar met een buitenkeuken kun je veel meer dan met een BBQ. Met zo’n keuken in je achtertuin kun je dan ook echt optimaal genieten van je tuin. Je moet het in principe zien als een beetje luxe in de buitenlucht. J.L.U Tuinen zal samen met jou een ontwerp maken. Na meerdere ideeën en voorbeelden zullen jullie gezamenlijk komen tot een mooi resultaat. Vervolgens zal er een plan gemaakt worden voor de constructie en de materialen en apparatuur die hiervoor gebruikt zullen worden.

Tuinhuis
Naast een buitenkeuken kun je er ook voor kiezen om een tuinhuis te laten plaatsen in je tuin. Dit kan J.L.U Tuinen voor je doen. Een tuinhuis zal je achtertuin een luxe look geven, het is dan ook echt een enorme toevoeging. Zo kan het een praktisch element zijn. In je tuinhuis kun je immers al je tuinmeubilair kwijt, net zoals het gereedschap. Het is zelfs mogelijk om in deze hut je fietsen te bewaren. De tuinhuizen zijn er in allerlei soorten en maten. Daarnaast kunnen ze ook nog eens op maat gemaakt worden door J.L.U Tuinen, al kunnen de tuinhuisjes ook kant en klaar geleverd worden. Met name het materiaal is hierbij van belang.

Pergola
Als je een sfeervol element wilt toevoegen in je tuin dan is een pergola zeker een goed idee. Dit is een houten constructie van dwarsbalken en staanders, wat je bijvoorbeeld door J.L.U Tuinen kunt plaatsen boven je terras. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens zeer nuttig. Een pergola zal namelijk voor diepte in je tuin zorgen. Bovendien is het mogelijk om verticaal te tuinieren aangezien het begroeid is met klimplanten. Zo zou je zelfs kunnen denken aan druivenranken boven je terras. Pergola’s kunnen bovendien ingezet worden als zonwering. Het wordt door J.L.U Tuinen volledig op maat gemaakt, wat gedaan kan worden in allerlei verschillende stijlen. Dit kun je zelf bepalen, net zoals het materiaal van de pergola.

Vlonder
Een vlonder is ook zeker een blikvanger in je tuin. Normaal gesproken zijn ze gemaakt van hout. Hierdoor hebben ze een natuurlijke en warme look. Een vlonder kan een alternatief zijn voor bestrating, al kunnen ze tevens gelegd worden als looppad door je tuin. Een vlonder rondom je vijver is bijvoorbeeld echt heel mooi. Het kan op veel verschillende manieren gecreëerd worden. J.L.U Tuinen zal eerst met een plan komen. Hierin wordt uitgelegd waar de vlonder voor dient en waar het zal komen. Vervolgens zal bepaald worden van welke materialen de vlonder gemaakt zal worden. Hierbij kun je kiezen voor diverse soorten hout, maar een vlonder van bamboe of kunststof kan ook.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant