Afbeelding
Foto: Getty Images

Zo vind jij een nieuwe uitdaging in de omgeving van Weesp!

Advertorial

Het voortdurend vanuit huis moeten werken heeft je aan het denken gezet. Past je huidige functie nog wel bij je? Is het tijd om de overstap naar een andere werkgever te zetten? Je hebt wellicht al eens gekeken naar de vacatures & banen die online worden aangeboden. Welke van deze vacatures sprak je het meeste aan? Het aanbod aan vacatures in Weesp is momenteel groot. Hoewel een groot aantal bedrijven in de financiële problemen is terechtgekomen tijdens de huidige crisis, zagen andere bedrijven hun klantenbestand flink groeien. Het maakt dat het aantal beschikbare vacatures nauwelijks gedaald is ten opzichte van de periode voor het coronavirus.

Stel vast welke ambities je nog hebt
Afhankelijk van je leeftijd is het goed om zeker eens per jaar voor jezelf vast te stellen welke ambities je nog hebt. Zou je nog aan de slag willen gaan als manager binnen een bedrijf? Lijkt het je altijd al leuk om in een internationale organisatie te werken, met hierbij de kans om ook een tijdje in het buitenland te werken? Enzovoorts. Een ambitie kan ook zijn dat je van een heel groot bedrijf naar een kleiner bedrijf wilt gaan, om hier je ervaringen te delen en het bedrijf op die manier verder te helpen in haar groei.

Stippel een route uit om je ambities na te streven
Op basis van de ambities die je voor jezelf hebt vastgesteld, is een logische volgende stap het uitstippelen van een route om deze ambities ook daadwerkelijk te bereiken. Vanzelfsprekend kun je de ambities bijstellen, als blijkt dat het lastig wordt deze te behalen in de jaren die je nog zal werken. Het maakt dat ook je route iets zal moeten worden aangepast. Welke bedrijven passen in je route? Wat voor type functie lijkt een goede volgende stap te zijn? Het helpt je gericht naar vacatures in Weesp te zoeken, die bij jou passen.

Op zoek naar een leuke vacature en werkgever
Tot slot is het nu zaak om daadwerkelijk op zoek te gaan naar een geschikte vacature en bij jou passende werkgever. Er zijn verschillende websites waarop de vacatures van een groot aantal werkgevers in en rondom Weesp verzameld staan. Het helpt je de vacatures van diverse bedrijven te vergelijken. Kijk verder dan het geboden salaris! Vaak zitten de grootste verschillen in de secundaire arbeidsvoorwaarden. Beperk je daarnaast niet tot de werkgevers die actief zijn in Weesp. Kijk bijvoorbeeld ook naar vacatures in Amsterdam of Almere.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant