Afbeelding

Twinkly kerstverlichting met slimme smartphone app

Advertorial

Twinkly verlichting is perfect voor iedereen die van de standaard witte kerstverlichting wil afstappen. Met Twinkly wordt ineens alles mogelijk door de bediening met de iOS of Android app. Kiezen tussen verschillende kleuren lampjes is niet meer nodig. Met de app stel je zelf allerlei kleurcombinaties in. Hiermee creëer je elke sfeer die je wilt. Dit is nog maar een begin van wat er allemaal mogelijk is met Twinkly.

Bedienbaar met Android en iOS

Twinkly is slimme kerstverlichting. Je kiest voor de meest vooruitstrevende verlichting die op dit moment beschikbaar is. De lampjes kun je gemakkelijk bedienen met je telefoon of tablet. Je kunt ze allemaal tegelijk dezelfde kleur geven, of de lampjes afzonderlijk van elkaar bedienen. Elk lampje heeft namelijk een eigen chip. Hoe bijzonder is dat? Je maakt de meest unieke lichtpatronen, gewoon vanuit je luie stoel. In de app kies je uit allerlei kleuren en effecten.

Kleuren lampjes

Twinkly kerstverlichting is verkrijgbaar in verschillende kleursystemen, afhankelijk van het product. Met RGB heb je alle kleuren van de regenboog. Je kunt met een color picker in de app alle kleuren kiezen. RGB W lijkt hier erg op, maar heeft naast de RGB kleuren ook wit beschikbaar. AWW verlichting heeft rustigere kleuren met warm en wit licht, weliswaar in meerdere kleurnuances.

Twinkly lampjes dimmen

Je kent ze vast wel, de felgekleurde regenbooglampjes in de kerstboom. Erg gezellig en leuk voor kinderen, maar ongelofelijk fel voor je ogen. Als je toch wat kleurspelingen in je kerstverlichting wilt, dan is Twinkly de perfecte oplossing. Je kunt de lampjes namelijk dimmen met de app. Zo creëer je precies de hoeveelheid licht die jij fijn vindt.

Alexa en Google Home

Maak je gebruik van Google Home of Alexa? Je kunt Twinkly kerstverlichting hier gemakkelijk op aansluiten. Zeker wanneer je kerstverlichting in meerdere kamers hebt, is het een hoop werk om alles aan en uit te zetten. Je kunt de kerstverlichting in de kerstboom hangen, aan de ramen, in de slaapkamers en eigenlijk overal waar je wilt. Alles telkens in het stopcontact stoppen en er weer uithalen is verleden tijd. Dit doe je gewoon door een simpel commando aan Google Home of Alexa te geven. Ben je weg van huis en vergeten de verlichting uit te doen? Geen zorgen, je kunt alle lampen gewoon met je smartphone app uitzetten op afstand.

Soorten Twinkly kerstverlichting

Er is geen plek die je niet kunt decoreren met Twinkly. Er zijn lampjes beschikbaar voor elke ruimte. Zo ook veilige lampjes voor buiten. Naast een verlichte kerstboom voor binnen kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor lichtgordijnen, verlichting op muziek, kerstbomen op paal en nog veel meer. Alles is eenvoudig te bedienen vanaf je smartphone.

Complete kerstboom voor binnen

Twinkly verkoopt veel soorten verlichting voor in de kerstboom. Je kunt kiezen uit verschillende snoerlengtes, soorten lampjes en het aantal lampjes per snoer. Heb je een hekel aan het optuigen van de kerstboom? Begrijpelijk, er gaat ook een hoop werk in zitten. Zowel een kunstboom als echte kerstboom vereisen flink wat werk met het buigen van de takken en het decoreren. Wat dacht je ervan om een complete kerstboom te kopen met alles erop en eraan? Twinkly heeft diverse kerstbomen met de verlichting er al in. Hoe fijn is dat? Je kunt kiezen voor een complete boom van 1,5 meter met 250 lampjes of een boom van 1,8 meter met maar liefst 400 lampjes. Heb je een hoog plafond? Waarom niet kiezen voor een kerstboom van 2,28 meter met 500 led lampjes? Zo is je hele huiskamer gelijk prachtig versierd met extra veel verlichting. De Twinkly kerstbomen zijn verkrijgbaar met AWW en RGB W lampjes.

Grote kerstboom voor buiten

Zoek je naar een mooie kerstboom voor buiten? Met de kerstbomen op paal van Twinkly weet je zeker dat je tuin er deze kerst goed bij staat. Je hoeft je geen zorgen te maken over wind of neerslag. De paal zorgt namelijk voor flinke versteviging en de lampjes zijn bestendig tegen regen en sneeuw. Kies je voor een bescheiden boom van 2 meter of maak je een statement met een boom van 6 meter? Deze grootste boom beschikt over 1000 led lampjes die al te zien zijn van honderden meters afstand. Zo geef je niet alleen jezelf maar ook de hele straat een warm kerstgevoel.

Music Dongle

Gek op kerstmuziek? Met Twinkly Music Dongle kom je helemaal in de kerst vibes. Dit slimme apparaatje laat jouw Twinkly verlichting ‘meedansen’ op de muziek. Je creëert een complete lichtshow in je eigen woonkamer! De effecten zijn naadloos afgestemd op de beat. Met wie ga jij dansen op ‘All I want for christmas is you’?

Lichtgordijn

Waarom alleen een kerstboom als je ook een sierlijk lichtgordijn aan de muur of het raam kunt hangen? Erg mooi als aanvullende kerstversiering, maar ook ideaal om te laten hangen tijdens oudejaarsavond. Met de RGB W lampjes kun je alle kleuren creëren die je wilt. Ga je thuis de jaarwisseling vieren met vrienden? Combineer het lichtgordijn met de Music Dongle en het oudejaarsavond feest is begonnen.

Het hele huis versieren? Dat doe je met Twinkly

Met Twinkly ledverlichting heb je gelijk het hele huis versierd voor de feestdagen. Heb je het liefst een witte kerst met niet teveel poespas? Dit kun je zowel met de RGB W als AWW lampjes realiseren. Kies je voor RGB W lampjes? Met oudjaarsavond pas je de kleuren gemakkelijk aan naar alle kleuren van de regenboog. Dit doe je gewoon vanaf de smartphone app. Synchroniseer je lichtjes met de Music Dongle en je gaat swingend het nieuwe jaar in. Twinkly combineert slimme technologie en kerstversiering op geniale wijze, waardoor dit dé ideale kerstverlichting voor iedereen is.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant