Afbeelding

Vier keer zomerse giveaways om uit te delen aan klanten

Advertorial

Zoek jij naar een origineel relatiegeschenk? Met verfrissende zomerse giveaways als zonnebrillen en shakebekers kun je jouw bedrijf op een eenvoudige manier onder de aandacht brengen. In dit artikel lees je hoe je op een simpele wijze de zichtbaarheid van de onderneming kunt vergroten en geven we je een paar goede tips. 

Natuurlijke uitstraling
Nu de zomer weer in aantocht is, zijn er allerlei leuke manieren om de klanten te verrassen. Ga voor het ultieme cadeau en laat een papieren tas bedrukken, die je kunt vullen met mooie cadeaus. Kies bij voorkeur voor krafttassen met een hoog grammage. Deze tasjes hebben een hele natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van zogenaamd kartonpapier, een donkerbruine papiersoort met een grove structuur. Bovendien zijn ze stevig, waardoor ze meerdere keren gebruikt kunnen worden. 

Strakke look

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher? Met een bedrukte zonnebril, voorzien van UV400-bescherming, kun je het exclusieve karakter van de zaak onderstrepen. Zo zul je een onvergetelijke indruk maken! Voor welke opdruk je ook gaat: de reclameboodschap zal direct in het oog springen… Pak uit met een opvallende kleur of ga voor gele, rode of roze zonnebrillen bedrukt met het logo of websiteadres. 

Gegraveerde zonnebril

Daarnaast zou je kunnen overwegen om zonnebrillen te laten graveren. Jouw ontwerp wordt dan via de lasertechniek aangebracht op de zijpootjes. Door deze duurzame techniek blijft deze eyecatcher jarenlang perfect zichtbaar. Voeg hier bijpassende brillendoekjes - bedrukt met een logo - aan toe, waardoor je de ultieme giftset hebt waar de klanten zeker blij mee zijn. Wanneer je zonnebrillen wilt inzetten als relatiegeschenk, maar advies nodig hebt over de kleuren en grootte, kun je advies inwinnen bij een expert. 

Doppers met logo
Wil je jouw merk op een sportieve manier onder de aandacht brengen? Kies dan voor zomerse musthaves als Doppers. Deze stevige flessen van aluminium, RVS of gerecycled materiaal kun je uitdelen tijdens zomerse dagen op de markt, maar blijven ook niet onopgemerkt op andere plekken. Bovendien zijn ze leverbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er voor iedere klant een passende Dopper met logo is. Op deze manier kun je de wereld een stukje mooier maken én vergroot je de naamsbekendheid van de zaak.

Bedrukte shakebekers

Om reclame te maken voor een gym of health club, zou je natuurlijk kunnen overwegen om shakebekers te laten bedrukken. De klanten kunnen deze shakebekers vervolgens gebruiken voor het maken van eiwitshakes. Ga bijvoorbeeld voor een mix & match proteïneshakebeker met een zeefje en personaliseer deze met een opdruk in diverse kleuren. Waar je ook voor kiest, met bedrukte shakebekers behaal je altijd het maximale resultaat. 

Graveren van logo

Voor een tijdloze super-de-luxe uitstraling kun je de shakebekers laten graveren. Het grote voordeel daarvan is dat de opdruk niet vervaagt, omdat het ontwerp er als het ware wordt ingebrand. Daardoor blijft het logo zelfs na ontelbare wasbeurten duidelijk zichtbaar op de shakers. Dit is niet alleen mooi om te zien, maar ook extra efficiënt. Jouw klanten zullen nog lange tijd reclame blijven maken voor het bedrijf!

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
RegioBank weer klantvriendelijkste bank Algemeen 23 jun, 12:38
Logo
Afbeelding
Aanvullend Openbaar Vervoer Regiotaxi wordt vervangen door RMC Algemeen 23 jun, 10:30
Afbeelding
Stadspas Amsterdam nu ook voor Weespers Algemeen 23 jun, 09:30
Logo
Afbeelding
Zo´n 17 procent van de Noord-Hollanders vindt dat de wolf niet in Nederland thuishoort Wolf nog altijd bezig aan opmars in Nederland Algemeen 22 jun, 14:00
Afbeelding
Heel Weesp Zingt tijdens Weesp Gastvrij Algemeen 22 jun, 13:21
Afbeelding
Wil jij leuke uitjes verzorgen voor ouderen? Vrijwilligersvacatures 22 jun, 11:30
Afbeelding
Brandweer Nederland roept iedereen op om rookmelders in huis op te hangen Algemeen 22 jun, 10:05
Logo
Afbeelding
Uilskuikens bij Uitermeer ‘Ze zijn oerlelijk, maar het worden prachtige kerkuilen’ Natuur en Milieu 22 jun, 10:00
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief