'We komen het graag ophalen'

Verloskundigen zitten te springen om mondkapjes en ongebruikte kraampakketten

18 mrt 2020, 12:19 · leestijd 3 minuten Algemeen Corona
Verloskundige Debbie Klerq doet een dringende oproep voor mondkapjes en kraampakketten zodat zij en haar collega's hun  werk kunnen blijven doen.
Verloskundige Debbie Klerq doet een dringende oproep voor mondkapjes en kraampakketten zodat zij en haar collega's hun werk kunnen blijven doen.

Ook de kraamzorg staat onder hoge druk. Er is zowel een groot gebrek aan mondkapjes en beschermende brillen voor de verloskundigen als aan kraampakketten. Verloskundige Debbie Klercq doet een dringende oproep aan iedereen om waar mogelijk te helpen. "Wij kunnen de zorg niet uitstellen zoals tandartsen. Wij gaan door."  

Het mooiste moment van ieders leven, dat is wat een geboorte is. Of behoort te zijn. Maar ook hier gooit corona roet in het eten. En niet zo'n beetje ook. De verloskundigen gaan gewoon door met hun werk, keus is er niet en willen ze ook niet, m..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.