Afbeelding
Foto: Marieke van Veen

Gratis spelen bij Don Bosco tijdens de zomervakantie

Algemeen

WEESP Over een kleine twee weken mag Don Bosco honderd bezoekers tegelijk binnenlaten. Om dit in goede banen te leiden, heeft de speeltuin hiervoor alvast de regels op papier gezet. 

Vanaf begin juli gaat de speeltuin vanwege de zomervakantie elke dag open van 13.30 tot 17.00 uur, behalve op zaterdag. Er zijn geen specifieke tijdsblokken waarbinnen de kinderen kunnen komen spelen. De dienstdoende vrijwilliger vertelt bij binnenkomst of er nog plek is of dat men even moet wachten tot anderen de speeltuin hebben verlaten. 

Hoge nood
Bij binnenkomst desinfecteert iedereen zijn handen met de aanwezige handgel. Het winkeltje is gesloten, bezoekers mogen eigen eten en drinken meenemen. De toiletten zullen beschikbaar zijn voor de allerhoogste nood. In verband met de hygiëne is het speelgoed in de container niet beschikbaar. Kinderen mogen onder toezicht van één begeleider komen spelen. Uiteraard gelden voor de begeleiders de algemene RIVM-richtlijnen waaronder 1.5 meter afstand houden. Vanwege de beperkingen, is de entree deze zomer gratis. Vanaf 1 juli zijn er ook weer kinderfeestjes mogelijk.

Let op! Tot 1 juli blijven de huidige maatregelen van kracht. Op woensdag, vrijdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur mogen er maximaal twintig kinderen tegelijkertijd in de speeltuin zijn. De toiletten zijn dicht en zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant