Een van de kruispunten die zeker een plek verdienen in de Mobiliteitsvisie 2021-2045 is de kruising Casparuslaan/Amstellandlaan.
Een van de kruispunten die zeker een plek verdienen in de Mobiliteitsvisie 2021-2045 is de kruising Casparuslaan/Amstellandlaan. Foto:Marieke van Veen

Op naar de volgende visie, nu over mobiliteit

Algemeen

WEESP De gemeente is momenteel nogal van de langetermijnplannen. Er wordt momenteel gewerkt aan de  ‘Omgevingsvisie Weesp 2050’, ondernemers praten vandaag over de Toekomstvisie Bedrijventerreinen en de nieuwe loot aan de stam is de Mobiliteitsvisie 2021-2045. Dit wordt een ‘duurzaam plan waarin de langetermijnvisie van de gemeente op het gebied van verkeer en vervoer wordt beschreven.’ Dit plan moet volgend jaar klaar zijn en voor alle plannen vraagt de gemeente input van de bevolking.

In het plan is aandacht voor de verkeersveiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid voor verschillende soorten verkeer en vervoer in Weesp, zoals bussen, vrachtauto’s, auto’s, fietsers en voetgangers. Ook wordt in het algemeen beschreven wat de huidige situatie is en welke maatregelen nodig zijn.  Het plan moet in 2021 klaar zijn.
In het kader van de participatie vindt de gemeente het belangrijk dat Weespers inbreng hebben. Hier kunt u meedoen aan de inventarisatie.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant