Afbeelding
Foto: Pexels.com

Al twaalf plannen ingediend voor Weesp Begroot

Algemeen

WEESP Nog maar net een week ‘geopend’ en nu al zijn er twaalf plannen ingediend voor Weesp Begroot. Twee plannen hebben zelfs al meer dan 80 likes.

Weesp Begroot is een initiatief van de gemeente, waarbij 30.000 euro beschikbaar wordt gesteld voor de uitvoering van plannen die door Weespers worden ingediend. Zo’n plan moet bijdragen aan de verbetering van de leefbaarheid in Weesp of zorgen voor meer verbinding in de wijk.

Minimaal 30 likes
Een plan gaat pas door naar de volgende ronde als het minimaal 30 keer geliked is voor 28 oktober. Vanaf 28 oktober tot en met 7 december bepaalt de gemeente Weesp welke plannen haalbaar worden geacht. De plannen die voldoende likes verzameld hebben én uitgevoerd kunnen worden strijden tot 8 januari om het budget. Bewoners van Weesp krijgen een stempas thuisgestuurd waarmee ze op hun favoriete plannen kunnen stemmen. Zo bepalen Weespers zelf welke plannen uitgevoerd worden met het budget van € 30.000.

Heb jij ook een goed idee voor Weesp? Je kunt je plan tot 20 oktober indienen via de website van Weesp Begroot. Op die site kun je ook eerder ingediende plannen bekijken en een like geven.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant