Afbeelding

Meerdere acties voor de voedselbank, meedoen kan nog

Algemeen

WEESP Vorige week schreven we al over de cadeautassen-actie van de Regiobank voor de Voedselbank. Ondertussen blijken ook andere Weespers voor deze liefdadigheidsorganisatie bezig te zijn. De inwoners van Weesp kunnen hier nog bij aanhaken. 

Sandra van der Spruit is geld voor boodschappen aan het inzamelen voor de voedselbank. Zij heeft met Jeffrey Veldt van supermarkt SPAR in Aetsveld een deal gesloten. Voor iedere 15 euro die ze inzamelt, mag ze bij hem voor 22,50 euro inkopen doen. Wie een financiële bijdrage wil leveren aan deze actie kan een privébericht sturen via de Facebookpagina van Sandra. 

Het Fysio Gezondheidscentrum Weesp heeft besloten geen kerstattenties te verstrekken, maar doet in plaats daarvan een donatie aan de voedselbank. Ook de patiënten kunnen hieraan meedoen. In de praktijk in het gezondheidsgebouw aan de Van Houtenlaan staat hiervoor een donatiebus.

Van Wijngaarden | RegioBank Weesp heeft vorige week de voedselbank blij gemaakt met tassen vol cadeaus voor onder de kerstboom. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant