Afbeelding

Zienswijze familie Molenaar was zoekgeraakt op stadhuis

Algemeen

WEESP - De verdwenen zienswijze van de familie Molenaar is gevonden. Het document was kwijtgeraakt op het stadhuis. Gisteren trok een wanhopige Jurriaan Molenaar aan de bel toen hij een brief kreeg dat zijn zienswijze nooit was aangekomen.

De gemeente constateerde in maart dat de familie illegaal aan de Nijverheidslaan woont. Jurriaan Molenaar maakte meteen bezwaar. Die zienswijze blijkt nu kwijt te zijn geraakt in de post op het stadhuis. "Het is alsof de duvel ermee speelt", zo laat burgemeester Horseling weten.

Eerder moest Horseling namelijk al toegeven dat de communicatie rond de eerste brief niet handig was verlopen. Volgens Horseling heeft het vinden van de zienswijze weinig invloed. "De familie krijgt een nieuwe brief; de situatie blijft voorlopig illegaal, maar we treden er niet tegen op. Het wordt in het nieuwe bestemmingsplan heroverwogen."

Horseling belooft dat er volgende week contact met de geschrokken familie wordt opgenomen.

Jurriaan Molenaar was nog niet op de hoogte dat zijn zienswijze was gevonden en laat weten dat hij blij is dat het document nu boven tafel is. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant