De verbouwing van de drie winkels aan de Nieuwstraat.
De verbouwing van de drie winkels aan de Nieuwstraat. Foto: WeesperNieuws

Valkenburg Vree failliet, maar grote kans op doorstart

B2b

WEESP Gisteren is aannemersbedrijf Valkenburg Vree in Weesp failliet verklaard. Volgens curator mr. E.R. Looijen van Stellicher Advocaten in Arnhem is er echter een zeer grote kans op een doorstart. Er zou al een overnamekandidaat zijn.

Aannemersbedrijf Albert Vree & Co werd 3,5 jaar jaar geleden overgenomen door aannemer Martijn Polinder in Arnhem. Polinder heeft meerdere bouwbedrijven overgenomen en afgelopen maand werd bekend dat Polinder in financiële moeilijkheden zat. Uiteindelijk werd het faillissement uitgesproken.
Valkenburg Vree (de fusie tussen Vree en het Nigtevechtste Valkenburg kwam later tot stand) werd meegesleurd in de val, maar volgens Looijen schrijft Valkenburg Vree keurige zwarte cijfers en zijn de toekomstverwachtingen ook positief. Inmiddels is er ook een overnamekandidaat.

Aannemersbedrijf Albert Vree & Co is een ‘stokoud’ en echt Weesper bedrijf dat zich bezighoudt met ver- en nieuwbouw en vooral een stevige reputatie heeft in de restauratie van panden. Valkenburg Vree is momenteel onder andere betrokken bij de restauratie van de Ruitenbeek-panden in de Nieuwstraat.



Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant