Afbeelding
Foto: Sjoerd Stoop

Café restaurant De Eendracht opent de deuren

B2b

WEESP Café restaurant De Eendracht op het Grote Plein is sinds gisteren officieel geopend. De horecazaak zit in het oude bankgebouw van ABN Amro. 

Mensen die er al zijn geweest, zijn onder de indruk van de metamorfose die het pand heeft ondergaan. Het interieur is ruim, licht en met veel natuurlijke materialen zoals steen en hout. In het oog springen de grote, uitnodigende bar, de enorme bordeauxrode hoekbank en Chesterfield-achtige zithoeken. Zowel grote als kleine gezelschappen kunnen hier een passende plek vinden om elkaar te ontmoeten.  


De Eendracht had al vestigingen in Abcoude en Maarssen maar zit nu dus ook in Weesp. De Eendracht aan het Grote Plein is zeven dagen per week geopend. Doordeweeks vanaf 8.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 9.00 uur kan er een ontbijtje besteld worden. Voor 2,75 heb je al een croissant met boter en jam.

Friethoes
Van 10.00 tot 17.00 uur is de keuken open voor koffie of thee met iets lekkers, drankjes & snacks en koude en warme lunchgerechten. Om 17.00 uur gaat de vier keer per jaar wisselende avondkaart in met daarop onder meer voorafjes om te delen, vlees van de Lindenhoff, friet van Friethoes en een selectie vegetarische gerechten. 

Voor kinderen is er een speelhoekje en op zowel de lunch- als de avondkaart staat een speciale sectie voor kinderen. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant