In het clubhuis van FC Weesp krijgt de naschoolse kinderopvang meer ruimte.
In het clubhuis van FC Weesp krijgt de naschoolse kinderopvang meer ruimte. Foto: WeesperNieuws

FC Weesp en BSO Kind & Co Ludens intensiveren samenwerking

Buurt & Wijk

WEESP - FC Weesp en BSO Kind & Co Ludens geven hun samenwerking een nieuwe dimensie. Naar verwachting vanaf mei, maar in elk geval binnenkort, wordt de naschoolse kinderopvang bij de voetbalvereniging uitgebreid van drie naar vijf dagen. 

Naast de kantine en de velden zullen overdag ook de bestuurskamer en de commissiekamer in gebruik worden genomen door de kinderopvang. Uit het schema dat op de website is gepubliceerd, blijkt dat het soms wel passen en meten is. Bijvoorbeeld: de naschoolse opvang is aanwezig van 14.00 tot 18.30 uur terwijl op woensdag de trainingen voor de jeugd om 18.00 uur beginnen. Vanaf dat tijdstip zijn de velden voor de voetballers.

Het bestuur van FC Weesp is blij met het nieuwe contract en draait er niet omheen dat dit de nodige financiële zekerheid geeft. Het clubhuis is namelijk dik in orde, maar het onderhoud kost elk jaar scheppen geld en dan zijn inkomsten altijd welkom. Daar kan FC Weesp nu op rekenen.

Het is momenteel de goednieuwsshow bij FC Weesp, want eerder dit jaar kreeg de vereniging te horen dat het bijna 20.000 euro uit de pot van Weesp Begroot krijgt. Dit bedrag wordt onder andere besteed aan het aanbrengen van duurzame ledverlichting, het realiseren van verschillende ‘groene’ zitgelegenheden en het creëren van een presentatieruimte/trofeeënkast.
   

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant