Afbeelding
Foto: GJ Schultz

Laatste grootscheepse wegafsluiting rond Driemond

Buurt / wijk

WEESP - Er wordt de komende dagen voor het laatst gewerkt aan de Geinbrug van Driemond en de aanleg van het 'voorrangsplein' op de weg. Automobilisten moeten nog één keer rekening houden met grootscheepse wegafsluitingen. 

Er wordt al enkele maanden gewerkt aan de brug en de weg, maar tot nu toe was Driemond gewoon bereikbaar. Komend weekend wordt dat anders: dan wordt de weg rond Driemond helemaal afgesloten en wordt Driemond nagenoeg onbereikbaar, ook Driemonders zelf moeten hele stukken omrijden. Verkeer van en naar Driemond kan alleen over de Stammerdijk, verkeer naar Gein Noord en Gein Zuid moet langs Abcoude.

Voor bromfietsers en fietsers is het anders: tussen Amsterdam en Driemond vaart zowel zaterdag en zondag van 8.00 tot 20.00 uur een pontje, naar Weesp kunnen fietsers zaterdag overdag gebruik maken van een alternatieve route via de Weesperbrug. 

Weg vanaf maandag weer open
Het werk duurt van vrijdag 18.00 uur tot maandag 6.00 uur. Vanaf maandag gaat de hele weg gewoon weer open en is het vele omrijden van de afgelopen weken achter de rug. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant