Afbeelding
Eigen foto

Dansen op de tennisbaan en turnen in de speeltuin

Coronavirus

WEESP - Geen rackets en tennisballen, geen net, maar wel een lekker muziekje. Op een van de tennisbanen van de Weesper Tennis Club (WTC) wordt vanaf deze week ook dansles gegeven.

De Dansstudio Van Harten zelf mag nog niet open, maar de leerlingen en docenten zouden toch heel graag weer eens gewoon les hebben, na weken van online lessen thuis. Dus trekken de dansers naar buiten.

De WTC stelt een van de tennisbanen ter beschikking, die nu het net weg is zeer geschikt blijkt als dansstudio. Terwijl op de andere banen de tennislessen weer begonnen zijn, wordt er op de 'dansbaan' iedere middag geoefend met pasjes, moves en choreografieën. En wordt er dus eindelijk weer samen gedanst.

Buiten turnen 
Ook de turnafdeling van WVGV wijkt sinds kort uit naar andere (buiten)locaties. De turnlessen voor kinderen worden de komende tijd gegeven op het sportveld aan de Papelaan en speeltuin Don Bosco aan de 's-Gravelandseweg. Hieraan zijn wel allerlei regels verbonden, zo is het bijvoorbeeld niet de bedoeling dat ouders bij de les blijven kijken. De turntrainingen voor volwassenen zijn nog niet hervat.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant