Kinderen vanaf 4 jaar kunnen meedoen aan een openbare dansles (foto is uit het archief en betreft niet de dansschool in Driemond-red.).
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen meedoen aan een openbare dansles (foto is uit het archief en betreft niet de dansschool in Driemond-red.). Foto: WeesperNieuws

Open danslessen in Driemond

Cultureel

DRIEMOND in het Feel Good & Cure Center aan de Burgemeester Bletzstraat 74 in Driemond kunnen kinderen een gratis dansles volgen om te kijken of dansen wat voor ze is.

PBS Creatives & Sport is de organisator van de zogeheten Creative danslessen, waarbij verschillende stijlen worden gecombineerd zoals klassiek ballet, streetdance, jazz en  modern.  Door de verschillende stijlen en het gebruik van de meest uiteenlopende muziek is de les zeer afwisselend, volgens PBS.
De open danslessen worden vanmiddag tussen 14.45 en 15.45 uur gegeven voor kinderen tussen 4 en 8 jaar, kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen vanmiddag tussen 16 en 17 uur terecht en maandagavond 31 oktober tussen 18 en 19 uur is he de beurt aan kinderen vanaf 12 jaar.

   

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant