Afbeelding

Lijsttrekkers in debat in bibliotheek

Politiek

WEESP - De acht lijsttrekkers van de partijen die in Weesp deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen gaan zaterdagmiddag met elkaar in debat over parkeren, terrassen, wonen, cultuur en de toekomst van Weesp.

Het lijsttrekkersdebat is georganiseerd door het WeesperNieuws en de Bibliotheek Gooi en meer, vestiging Weesp. Het debat vindt plaats in het Leescafé van de bibliotheek aan de Oudegracht. Publiek is van harte welkom om het debat van nabij mee te maken. Inloop vanaf 15.45 uur, aanvang debat 16.00 uur.

Er worden vier onderwerpen aangesneden die belangrijk zijn in de Weesper samenleving en waar de lokale politiek een grote invloed op heeft. Dat zijn: het oplossen van de parkeerproblemen, de discussie over terrassen in het centrum, de vraag waar en voor wie er nog gebouwd moet worden en hoe het cultuurbudget moet worden verdeeld. Het vijfde thema is 'Amsterdam versus Gooise Meren'. Dat is gericht op het referendum over de bestuurlijke toekomst, dat tegelijk met de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart wordt gehouden.

Het debat duurt maximaal twee uur en is live te volgen via de Facebookpagina van het WeesperNieuws. Later kan het ook worden teruggekeken via onze website.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant