Afbeelding

Verkiezingswinkel Slijkstraat geopend

Politiek

WEESP - De Verkiezingswinkel aan de Slijkstraat is vanmorgen geopend door burgemeester Bas Jan van Bochove. Iedereen kan binnenlopen voor informatie over de partijen en hun standpunten.

De winkel is tot en met dinsdag 20 maart open van 10.00 tot 18.00 uur (zondag gesloten). De koffie staat klaar en er zijn altijd een of meerdere mensen uit de lokale politiek aanwezig. Weesper horecabedrijven verzorgen elke middag soep: die wordt gratis verstrekt zolang de voorraad strekt. Op 20 maart sluit de winkel met traditionele Syrische soep en hapjes.

De winkel wordt gedragen door bijna alle partijen die in Weesp aan de gemeenteraadsverkiezingen meedoen. Alleen Weesp bij Gooise Meren doet niet mee.

Activiteiten
Er zijn diverse activiteiten, zoals een politieke pubquiz (woensdagavond), info over de 'sleepwet' (vrijdagavond) en een scholierendebat over Amsterdam versus Gooise Meren (dinsdagmiddag). Voor kinderen is er een kleurplaat waarmee ze het Weesp van hun dromen kunnen inkleuren.

Donaties Don Bosco
Er staat ook een bus voor donaties aan speeltuin Don Bosco. De opbrengst is een bijdrage aan het herstel van de schade die is aangebracht door vandalen en voor de aanschaf van cameratoezicht.


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant