Afbeelding
Foto: WeespFoto

Vechtloop haalt 3.414 euro op voor Stichting Semmy

Sport

WEESP De Vechtloop heeft dit jaar maar liefst 3.414 euro opgeleverd voor Stichting Semmy. Nooit eerder was het bedrag dat het Weesper hardloopevenement verzamelde voor het goede doel zo hoog.

Het bedrag voor Stichting Semmy kwam onder andere bijeen doordat deelnemers aan de Vechtloop bij inschrijving een extra donatie konden doen voor de stichting. Sponsors Van Wijngaarden en NH1816 verdubbelden dit bedrag en voegden zelf nog een riant geldbedrag toe. Bovendien ging voor elke inschrijving één euro naar Stichting Semmy en konden finishers hun medaille inleveren om zo ook weer één euro aan Stichting Semmy te doneren. Dit alles bij elkaar opgeteld levert het hoogste bedrag dat de Vechtloop voor Stichting Semmy heeft verzameld ooit op: namelijk 3.414 euro.

Tijdens de Vechtloop, die vorige week zondag de 39e editie beleefde, reikte Henk van Wijngaarden samen met zijn medesponsor van schadeverzekeraar NH1816 een cheque uit – met het tot dan toe opgehaalde bedrag erop – aan John Emmerik van Stichting Semmy.

Stichting Semmy zet zich in voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. De stichting is vernoemd naar de vijfjarige Semmy uit Weesp, die in 2007 aan de ziekte overleed.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Stadsloket Weesp vaker open Algemeen 5 aug, 09:43
Afbeelding
Bardolino Ensemble eerste concert Chamber Music Weesp Algemeen 5 aug, 08:56
Logo
Afbeelding
Proeverij de Kroon krijgt nieuwe eigenaar Algemeen 4 aug, 15:34
Afbeelding
Noord-Holland verwijdert protestvlaggen langs provinciale wegen Algemeen 4 aug, 14:00
Logo
Afbeelding
Visboer Dirk van der Plas geliefd onder bewoners Dé haringman uit Muiden stopt na 40 jaar Mensen 4 aug, 12:30
Logo
Afbeelding
Malafide loodgietersbedrijf actief in Weesp Louche loodgieter intimideert minderjarige in Weesp Algemeen 4 aug, 09:40
Logo
Afbeelding
In Weesp groeit de bevolking waarschijnlijk met 24,9 procent Vergrijzing door bevolkingsgroei, maar regionale verschillen blijven Algemeen 3 aug, 14:55
Afbeelding
FC Weesp gaat Noord-Holland in Algemeen 3 aug, 13:21
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief