Andries van Amerongen van de nieuwe Autohopper in Weesp.
Andries van Amerongen van de nieuwe Autohopper in Weesp.

Nieuw: auto huren bij Autohopper en Auto Lancker

Buurt / wijk

WEESP - Wie voor één of een paar dagen een auto nodig heeft, kan voortaan terecht bij Auto Lancker aan de Hogeweyselaan. Verhuurmaatschappij Autohopper heeft binnen het Weesper autobedrijf een verhuurafdeling opgezet voor de particuliere en kleinzakelijke markt.

De huurder heeft keuze uit een aantal compacte modellen, standaard met airco en radio, tegen tarieven vanaf 19 euro per dag.

"Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of shortlease op het moment dat er een (extra) auto nodig is. Zij willen kunnen rekenen op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een scherpe prijs. Door de samenwerking met Autohopper kunnen wij aan die vraag voldoen", zegt Cees Bosboom van het Weesper autobedrijf.

Bosboom omschrijft Autohopper als een no-nonsense-autoverhuurbedrijf waardoor het makkelijk en dichtbij is om een auto te huren, ter plekke of via internet. "Andere autoverhuurbedrijven zijn vrijwel uitsluitend gevestigd in grote steden, voor inwoners van kleinere gemeenten is de afstand dan een obstakel. Omdat Autohopper zich juist op de kleinere gemeenten richt, maken we snel en goedkoop huren nu ook in deze regio mogelijk." Autohopper heeft meer dan 100 vestigingen in Nederland.

Auto Lancker ziet het helemaal zitten om samen met Andries van Amerongen, die verantwoordelijk is voor de verhuur, Autohopper in Weesp tot een succes te maken. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant