Afbeelding
Foto: Marieke van Veen

Casparus College krijgt nieuwe directeur

Zorg


WEESP - Het Casparus College start het nieuwe schooljaar na de zomervakantie met een nieuwe directeur: Adriaan Nagel volgt per 1 augustus Chiquita Relyveld op.

Het Casparus College is een van de acht scholen van de Gooise Scholen Federatie (GSF) en telt ca. 250 leerlingen. Op de school worden vmbo basis/kader, gemengde leerweg basis/kader en Junior Mavo aangeboden. Relyveld was ruim vier jaar verbonden aan het Casparus College. Zij wordt in Laren directeur op ISK Het Gooi.

Bekend
Nagel was de afgelopen jaren directeur bij De Fontein in Bussum. Dat combineert hij de komende jaren met zijn directeurschap in Weesp. Nagel kent het Casparus College al, hij was eerder waarnemer bij de school. "Met Adriaan halen we een ervaren directeur binnen om de snelle ontwikkelingen binnen het vmbo-onderwijs goed te kunnen begeleiden", aldus het College van Bestuur van de GSF.

Sterk Techniekonderwijs
Het gaat goed met het Casparus College. Dit jaar slaagden alle examenkandidaten voor hun eindexamen. De school heeft, in samenwerking met de Amsterdamse vmbo's, onlangs een flinke subsidie voor Sterk Techniekonderwijs toegekend gekregen. 
 
Uitbreiding
Nagel vormt samen met Judith van Rooijen en een nog te werven tweede teamleider de schoolleiding. Met de extra teamleider wil de GSF, met het oog op de stijgende leerlingaantallen, de kwaliteit ook goed kunnen borgen op het Casparus College. 


Chiquita Relyveld.


 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant