Ron Anches is lijsttrekker van D66 voor de verkiezingen van de bestuurscommissie Weesp.
Ron Anches is lijsttrekker van D66 voor de verkiezingen van de bestuurscommissie Weesp. Foto: D66 Weesp

D66 Amsterdam Weesp presenteert concept verkiezingsprogramma

Politiek

WEESP D66 heeft een verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 gepresenteerd. Ron Anches, lijsttrekker van D66 Amsterdam Weesp voor de verkiezingen van de bestuurscommissie Weesp, gaat op 1 november bij de Golfbaan Weesp in gesprek met leden en belangstellenden over de plannen voor Weesp.

“De ambities van D66 Amsterdam Weesp kunnen door leden nog worden bijgesteld,” laat de partij weten. “Dit levert uiteindelijk een definitief verkiezingsprogramma voor de Bestuurscommissie van Weesp op.”

Ron Anches: “Wij geloven dat er voor de inwoners Weesp en Driemond veel verandert én dat veel inwoners de behoefte hebben dat er weinig moet veranderen. Verschillen tussen mensen zijn vaak de dingen die het leven zin geven. Als partij zien wij het als onze verantwoordelijkheid om continue op zoek te gaan naar overeenkomsten. Om deze reden hebben wij besloten om in ons verkiezingsprogramma onze visie op de toekomst te delen.”

De bijeenkomst is op maandag 1 november om 20.00 uur bij Golfbaan Weesp. Op 21 november wordt vervolgens het definitieve verkiezingsprogramma vastgesteld. Meer informatie is te vinden op de website van D66 Weesp.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant