Artikelen in deze editie

Pensioen

WEESP In het najaar van 2021 bedraagt de winkelleegstand in Weesp 1,2 procent, blijkt uit onderzoek van Cushman & Wakefield. Dat is lager dan vorig jaar, toen 5,4 procent van de winkels leegstond.

Kerstversiering

Nachttrein door corona jaren vertraagd

Lijsttrekkers PvdA en GroenLinks bekend

Losloopgebied beperkt

Oproep aan Weesper muzikanten

Zo redde ik…

WEESP Afgelopen maandag was de laatste werkdag van Trees van Wees op de Jozefschool. Aan het einde van deze week gaat ze officieel met pensioen.

WEESP Voetbal vereniging FC Weesp zet de vrijwilligers in het zonnetje. Dit doen ze in samenwerking met de Vomar.

Jan: ik heb een idee voor een kerstcommercial en jij mag de hoofdpersoon spelen.

Laat zien hoe jullie dit jaar de feestdagen vieren

WEESP Weesper VVD-raadslid Hawre Rahimi zit in een spannende tijd. Hij staat op de lijst van de VVD voor de Tweede Kamer op plek 44. Het nieuwe coalitieakkoord is gepresenteerd, maar wanneer weet de Weesper of hij naar Den Haag mag?

Veldverlichting blijft aan tot 19.00 uur, maar sporten op het veld mag niet

Vanmiddag heeft patissier Cees Holtkamp aan een (vanwege corona helaas klein) gezelschap verteld hoe hij de voor hem perfecte Weespermop bakt, terwijl Jacques Meerman inging op de geschiedenis van het beroemde Weesper koekje.

Er zijn Weespers die er last van hebben, maar over het algemeen komen er niet veel klachten binnen over de bootjes in de Oudegracht. Dat betekent dat de pilot in elk geval volgend jaar wordt verlengd.

Ook de kerken in Weesp passen zich aan naar de nieuwe maatregelen. Er werd naar manieren gezocht om toch kerst te kunnen vieren, en die zijn gevonden. Op tijd voor kerst.

Katinka Hilders-van de Wetering is ruim een maand geleden beëdigd als wethouder van Weesp. Ze volgde voormalig wethouder Astrid Heijstee-Bolt op, die begin november als burgemeester van Kaag en Braassem aan de slag ging.

Supermarkten langer open voor kerst: een goed idee?