Artikelen in deze editie

Speelplekken

Nieuwe ophaal- schema GAD nog geen verbetering

Jazz in Plofhuis7, het mag weer!

Vertraging werkzaamheden kade Zwaantjesbrug

Meer dan 150 mensen aan het werk door werkgelegenheidsprojecten in regio

Overleden persoon Amsterdam- Rijnkanaal

Jazz in Plofhuis7, het mag weer!

Bomen kappen moet met vergunning

Boost je Buurt

WEESP Het gevolg is ook dit weekend weer te zien: het centrum van Weesp ligt bezaaid met pmd-afval dat vrijdag zou worden opgehaald. Maar dat is aantoonbaar niet gebeurd.

Naar de kerk

Archeologisch onderzoek kasteel van Weesp

WEESP Meer dan duizend Weespers zijn afgelopen week getest in de coronatestgarage van Hans Burggraaff. Dat het druk was, is dus wel een understatement.

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Als je iemands zijn gedrag wil veranderen door iemand bang temaken, noemen we dat intimidatie. Intimidatie is overal.

Verschillende speelplekken worden opgeknapt

Weesper 7 jaar de cel in voor deelname drugsbende

Het model van de bestuurscommissie Weesp-Driemond die op 24 maart aantreedt wordt nagenoeg gelijk aan dat van de huidige stadsdeelcommissies in Amsterdam. Deze commissies krijgen in de komende raadsperiode meer speelruimte.

Op 18 september 2022 vindt de 31e editie plaats van de WeesperNieuws Extra kwart triatlon. Afgelopen twee jaar was het in verband met corona niet mogelijk om de wedstrijd door te laten gaan. Maar dit jaar benadert de organisatie de triatlon positief en gaan ze er vol voor.

De stichting Flora en Faunabescherming heeft bezwaar aangetekend tegen het afgeven van een omgevingsvergunning in Weespersluis. De bouw van in totaal 162 woningen loopt daardoor mogelijk vertraging op.

Vanwege coronamaatregelen kan het zijn dat een aantal activiteiten in dit overzicht niet doorgaan. Doe hiervoor eventueel navraag bij de aanbieder.

Dry January: een maand geen alcohol al beter voor gezondheid