Groepsfoto Weesper Tennisclub
Groepsfoto Weesper Tennisclub Foto: Riz Jongerius

Katinka Hilders heropent gerenoveerd tennispark Weesper Tennisclub (WTC)

Sport

WEESP - Op zaterdag 1 april heeft Katinka Hilders, voorzitter van het dagelijks bestuur, de Weesper Tennisclub officieel heropend. Aandacht was er voor de bestuurswisseling, waarbij de aftredende bestuursleden tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering werden bedankt voor hun inzet en tot erelid werden benoemd. Er werd een film getoond die in vogelvlucht de totstandkoming van de nieuwe gravelbanen liet zien. Tijdens haar toespraak voor de officiële opening zei Hilders: “We willen ervoor zorgen dat elke Weesper kan sporten. Bij de Weesper Tennisclub is iedereen welkom voor een potje tennis. Hier staan zelfs elke donderdag de deuren open voor bewoners van verpleeghuis Hogeweyk. Ik ben blij dat deze banen, deels met geld van de gemeente, zo mooi zijn gerenoveerd.” 


Hilders houdt haar toespraak - Foto: Riz Jongerius

De bijeenkomst werd afgesloten met een drankje en een hapje en een demowedstrijd van de Nederlandse top 80 spelers Miko Wassermann, Twan van Zijl, Steffan van Weldam en Gosse Panagoulopoulos. Voordat deze van start ging werd er eerst nog een groepsfoto gemaakt.
Aan de jeugd was eveneens gedacht en voor hen waren er spelletjes georganiseerd, DJ Julian van Bodegraven trad op en er stond een springkussen.


Demowedstrijd van Nederlandse top 80 spelers - Foto: Riz Jongerius

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant