Leuke activiteiten voor de jeugd bij FC Weesp.
Leuke activiteiten voor de jeugd bij FC Weesp. Foto: WeesperNiuws

Leuke jeugdactiviteiten bij FC Weesp

Sport

WEESP - Voetbalvereniging FC Weesp heeft een aantal leuke activiteiten op het programma staan voor de jeugd, zoals een voetbalclinic, een sportfilmfestival bij de City of Wesopa en een PlayStation FIFA Tournament.

Voetbalclinic bij FC Weesp op woensdag 25 oktober. 
Deze wordt verzorgd door Golden Boys voetbalschool van Pascal Heije en door coach Martijn Rozendahl, coach persoonlijke ontwikkeling en looptraining. De clinic is van 10.00 tot 14.30 uur en geschikt voor spelers van 6 t/m 12 jaar. Deelname kost 35 euro.
Inschrijven kan middels dit inschrijfformulier.

Sportfilmfestival bij City of Wesopa op zondag 5 november.
Begin november houdt de City of Wesopa het jaarlijkse Sportfilmfestival. FC Weesp organiseert samen met het theater een filmochtend, die in het teken staat van sport en spel en (jeugd)spelers van FC Weesp kunnen tegen gereduceerd tarief naar de film ‘Leeuwin’. Meer informatie volgt binnenkort op de website van FC Weesp.

PlayStation FIFA Tournament op zondag 19 november.
Samen met WePlay Esports organiseert FC Weesp een FIFA Tournament. Ga de strijd aan met andere jeugdspelers (8 t/m 12 jaar) van FC Weesp en kroon je uiteindelijk tot FC Weesp FIFA Kampioen! Een leuke, vermakelijke middag waarin iedereen FIFA kan spelen op de nieuwste PlayStations. Meer informatie volgt binnenkort op de website van FC Weesp

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant