Er is weer ruimte voor meisjes op de hockeyclub.
Er is weer ruimte voor meisjes op de hockeyclub. Foto: WeesperNieuws

Proeftrainen bij Mixed Hockey Club Weesp

Sport

WEESP - Bij Mixed Hockey Club Weesp (MHC) is het voor jeugdleden weer mogelijk om te starten met hockey. Na een jarenlange wachtlijst, vooral voor meisjes, is er nu ruimte voor nieuwe instroom. 

Tot aan de herfstvakantie zijn er op woensdag 11 en 18 oktober voor de jongste jeugd wekelijks proeftrainingen. Kinderen van 5 tot 10 jaar kunnen op een leuke, speelse manier kennismaken met hockey én de club en dit seizoen nog instromen als jeugdlid.

MHC Weesp is al meer dan 60 jaar een echte familieclub met meer dan 850 leden en 3 hockeyvelden waar sportiviteit, gezelligheid en openheid voorop staan. Tijdens de proeftrainingen zijn er clubleden aanwezig die je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden die er op de club zijn. Denk aan senioren-, jongste jeugd- en jeugdteams, vriendenteams, trimhockey en LG-hockey. Er is aandacht voor zowel prestatie- als breedtesport waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan spelen.

Scheenbeschermers en een bitje zijn tijdens wedstrijden en trainingen verplicht. Meer informatie vind je op www.mhcweesp.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant