Het WeesperNieuws en de triatlonorganisatie verlengen hun samenwerking.
Het WeesperNieuws en de triatlonorganisatie verlengen hun samenwerking.

Eerste deelnemers WeesperNieuws Triatlon melden zich al

Sport

WEESP - De inschrijving voor de WeesperNieuws Triatlon is vandaag geopend. De organisatie verlengde vandaag bovendien het contract met hoofdsponsor WeesperNieuws.

De inschrijving ging om middernacht open. De eerste 35 inschrijvingen zijn al binnen. Er is plaats voor in totaal 400 atleten. Inschrijven kan tot en met 27 maart op weespertriatlon.nl.

Kleur T-shirts
De WeesperNieuws Triatlon is dit jaar op zondag 6 september. Dat wordt de 26e editie. De organisatie is nu al begonnen. Er wordt gebouwd op de draaiboeken en ervaring uit voorgaande jaren. Rond het looponderdeel moet nog wat geregeld worden, verder is het grootste probleem vooralsnog welke kleur er gekozen moet worden voor de traditionele T-shirts die deelnemers en vrijwilligers krijgen. 

WeesperNieuws
Het WeesperNieuws is ook komend jaar weer de trotse hoofd- en naamsponsor, met een optie voor nog eens twee jaar. "Daar zijn we heel blij mee. Zonder sponsor geen triatlon", aldus Willem Hilders van de triatlonorganisatie, die begin dit jaar werd geëerd met de allereerste vrijwilligersonderscheiding van de gemeente Weesp. 

Ook het Weesper mediabedrijf is er erg blij mee. Hoofdredacteur André Verheul: "Het is een van de mooiste evenementen van Weesp. Daar blijven we heel graag aan bijdragen." 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant