Wouter van der Linden: 'Het liefst zou ik in het centrum blijven.'
Wouter van der Linden: 'Het liefst zou ik in het centrum blijven.'

Van der Linden groeit uit jasje aan de Groeneweg

Algemeen

WEESP - Fietswinkel Van der Linden denkt erover om de winkel aan de Groeneweg te verlaten, er is te weinig ruimte. Eigenaar Wouter van der Linden wil graag naar bedrijventerrein Noord, maar mag daar van de gemeente niet heen. Hij is te klein.

Van der Linden Tweewielers is de laatste fietsenwinkel in de oude binnenstad. "Mijn huurcontract loopt ten einde. Een goed moment om te bedenken welke kant je met je zaak op wil", vertelt Wouter van der Linden deze week in het WeesperNieuws. "Het liefst zou ik in het centrum blijven, maar hier kan ik niks vinden."

Van der Linden heeft het voormalige pand van Ribblebox aan de Hogeweijselaan op het oog. Maar hij is voor industrieterrein Noord eigenlijk te klein. Detailhandel op het industrieterrein wordt alleen toegestaan als het om grote goederen gaat. Er wordt dan uitgegaan van minimaal 1.500 m2 per vestiging. 

De ondernemer hoopt er toch met de gemeente uit te komen. Wethouder Jean van der Hoeven laat weten dat hij de afgelopen week een gesprek gehad heeft met Wouter van der Linden. Hij hoopt snel een oplossing te vinden. 

Lees het hele verhaal in het WeesperNieuws van 13 februari

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant