Afbeelding

Spoor van vernielingen aan auto's in Weesp

Algemeen

WEESP - Het regent meldingen van beschadigingen aan auto's in Weesp. Vooral ruitenwissers zijn doelwit. Gisteren werden op het Singel nog een aantal wissers afgebroken. Eén werd dwars door een voorruit gestoken. De politie neemt de zaak hoog op. 

Er zijn bij de politie meldingen binnengekomen van afgebroken ruitenwissers aan de Kosterverlorenstraat (vorige week dinsdag), Julianastraat (vlak voor het weekend), Rembrandt van Rijnstraat (maandag) en het Singel (dit weekend en gisteren). Soms werd één auto doelwit, soms meerdere.

De politie gaat er voorlopig van uit dat de vernielingen allemaal met elkaar te maken hebben. "Wij zijn hard op zoek naar getuigen. Iedereen die iets heeft gezien kan zich melden. Zie je iets verdachts gebeuren, schroom niet en bel meteen 112!", zo vertelt wijkteamchef Henk van den Dikkenberg.

Dinsdag werd een 43-jarige man opgepakt omdat hij auto's vernield zou hebben aan de Rembrandt van Rijnstraat. Hij bleek uiteindelijk niks met de vernielingen te maken te hebben. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant