Afbeelding
Foto's: Hans Peijs

Weespersluis heeft met sportcafé ‘t Sluisje een ontmoetingsplek

Algemeen Dossier: Weespersluis

WEESP Weespersluis heeft sinds gisteravond officieel het eerste sportcafé met de naam ‘t Sluisje binnen de grenzen. ‘t Sluisje is gevestigd in de sporthal dat onderdeel is van Brede School Weespersluis. Het is tevens de nieuwe thuishaven van handbalvereniging We HaVe die bij deze gelegenheid van supermarkt Deen 1.500 euro kreeg uit de ‘pijpenactie.’

Jarenlang heeft We HaVe-voorzitter Edwin Hoving het vuur uit zijn sloffen gelopen om de nieuwe accommodatie voor de fusieclub van WVGV en HVV voor elkaar te krijgen en het resultaat mag er zijn. Na jarenlange gesprekken met de gemeente is sinds begin dit jaar de nieuwe sporthal in Weespersluis de nieuwe accommodatie voor zowel de binnen als buitencompetitie en de nieuwe kantine van de club is omgedoopt in sportcafé ‘t Sluisje. De handbalvereniging hoopt dat het sportcafé ook een rol als ontmoetingsplek gaat spelen in de nieuwbouwwijk.

En voor iedereen die bekend is met de voormalige Bar Olympus in sporthal Aetsveld: de barkeeper in ‘t Sluisje is Martin Keyzer, die jarenlang achter de tap in Olympus stond.

Openingstijden
‘t Sluisje is maandag tot en met donderdag geopend van 18.30 tot 0.00 uur en vrijdag 01.00 uur, alsook op zaterdag tot 01.00 uur en zondag tot 0.00 uur, met dien verstande dat er op de laatste twee dagen activiteiten in de sporthal plaatsvinden. Natuurlijk worden hierbij alle coronamaatregelen in acht genomen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant