Afbeelding
Foto: Hans Peijs

Weesper Erespeld voor ex-voorzitter IVW Reinier Mommaal

Algemeen

Reinier Mommaal, die tot 1 juli voorzitter van ondernemersvereniging IVW was kreeg tijdens de bijeenkomst van de IVW vandaag de Erespeld van de gemeente Weesp uitgereikt door wethouder Heijstee. Dit gebeurde bij de ledenvergadering van de IWV waar afscheid van hem werd genomen.

Mommaal was zes jaar bestuurslid van de IVW, waarvan 5 jaar als voorzitter. In die hoedanigheid was hij, volgens de gemeente, ‘een gewaardeerd vertegenwoordiger van het bedrijfsleven in bestuurlijk en ambtelijk overleg.’

Positief-kritische houding
In de uitleg om hem de Erespeld te geven staat: ‘Hij heeft met zijn oplossingsgerichtheid en positief-kritische houding gezorgd dat de verbinding tussen de gemeente en het bedrijfsleven er altijd was. En hij heeft vele uren besteed voor de gemeenschap van Weesp, specifiek opkomend voor de belangen van de ondernemers. Dit heeft positieve gevolgen gehad voor het economisch klimaat en citymarketing van Weesp.”

De Erespeld, die sinds 2006 bestaat, wordt toegekend aan Weespers die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant