FC Weesp komt na rust op stoom

Een erg sterke tweede helft heeft FC Weesp zondag de zege opgeleverd tegen RKDES: 6-1. Waar FC Weesp voor rust nog wat fouten maakte en RKDES zelfs even beter was, was het na rust allemaal anders. FC Weesp was op stoom en kon al snel met 3 treffers de toon zetten. Daarna was het verzet van RKDES ook meteen gebroken en kon FC Weesp naar hartenlust verder aanvallen. De goals kwamen van Jaimy van Vliet (3x), Rick van der Burg, Koen Buddenberg en Wesley de Does.

Nederlaag voor zaterdagelftal

Op jacht naar de derde klasse heeft het zaterdagelftal van FC Weesp een nederlaag geleden. De voetballers zakten naar de derde plaats door een 1-2 nederlaag tegen FC Amsterdam. Het voornaamste probleem van FC Weesp was dat er slecht omgegaan werd met kansen. FC Amsterdam deed dat beter en kon zo de zege pakken en FC Weesp passeren aan kop. Toch heeft FC Weesp nog kans om mee te doen aan de play-offs.

Slotseconden nekken MHCW

Een zure nederlaag zondag voor de hockeysters van MHCW. De Weesper ploeg had tegen het sterke Hilversum lang kans op een punt, maar verloor alsnog met 2-1. MHCW startte goed en speelde vooral voor rust erg sterk. De hockeysters kwamen wel op achterstand, maar konden deze snel pareren door een treffer van Susan Droomers. Na de rust zette de tegenstander meer druk en kwam de ploeg alsnog op een voorsprong.

Nederlaag voor hockeyers

Vooral door futloos hockey hebben de hockeyers van MHCW zondag verloren van Alliance. De Weespers moesten genoegen nemen met een 3-2 nederlaag. MHCW startte goed, maar kwam al snel op achterstand. Dat leek de ploeg te frustreren, waarna het spel slechter werd. De tegenstander kon toen toeslaan. Twee Weesper goals, van Dennis van Kooy en Jordan van Heerden leverden geen ommekeer op voor het team.

Waterpoloërs tonen veerkracht

Een laatste spurt heeft de waterpoloërs van Triton zaterdagavond een knappe zege opgeleverd. Tegen ZV Haerlem stonden de Weespers tot het laatste partje met 3-7 achter, maar werd er alsnog met 9-7 gewonnen. De Weespers speelden de eerste 3 partjes naar behoren, maar ZV Haerlem was beter. Toch kwam de ploeg sterk terug. Met zes doelpunten zorgde de ploeg voor een knappe ommekeer en werd de tegenstander verslagen.