Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Nederlaag voor MHCW

Het spel was met vlagen goed, maar toch hebben de hockeysters van MHCW afgelopen zondag het laatste duel van het jaar verloren. De Weespers kwamen met 4-2 tekort tegen Noordwijk. MHCW begon wat zwak en kwam pas vlak voor rust echt op stoom. Toen was het meteen raak met een goal van Merel van Kassel. Na de rust bleef het spel met vlagen goed, maar deed de tegenstander snel wat terug. De ploeg zette alles op alles om de Weespers te kunnen verslaan en kreeg ook vele strafcorners, waardoor het spel gespeeld was.

Forse nederlaag hockeyers

Een forse nederlaag zondag voor de hockeyers van MHCW zondag. De Weespers verloren met 7-2 van Bennebroek. MHCW en Bennebroek maakten het voor rust erg spannend. Na rust kon het even alle kanten op en kon Bennebroek zijn slag slaan. MHCW probeerde het nog wel, maar kwam tekort.

Goed resultaat turnster

Weespse Megan Rijst (9) heeft een goede kans om volgende maand mee te doen aan het NK turnen. De Weespse deed zondag mee aan de halve finale van het NK meerkamp. Ze verloor onder andere op balk en brug enkele punten, maar deed het wel goed op sprong en werd eerste op dat onderdeel.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant