Afbeelding

Politieberichten: loslopende koeien en een gezochte winkeldief

Algemeen

WEESP - Een gestolen buitenboordmotor, koeien aan de wandel, een gezochte winkeldief en met grind gooiende jeugd. De politie meldt deze week de volgende incidenten. 

Koeien
Vier koeien hebben vorige week donderdag een ommetje gemaakt over de Gooilandseweg. De koeien werden snel na het voorval door de boer van de weg afgehaald.

Bezorgde automobilisten schakelden de politie in. Die hoefde uiteindelijk niet meer te helpen.

Grind Meidoorneiland
De Woningbouw gaat een oplossing zoeken voor jongeren die bij het Meidoorneiland grind tegen auto's in de parkeerkelder schoppen. Het grind is daar onlangs gestort.

Meerdere bewoners hebben vorige week geklaagd over de jongeren die met het grind spelen en tegen de auto's schoppen en gooien.

Winkeldief
De politie is op zoek naar een winkeldief die vorige week vrijdag de Albert Heijn aan de Achtergracht verliet met een tas vol met boodschappen.

Er is een signalement bekendgemaakt: het gaat om een man van rond de 35 jaar, met blond en kort haar. Mogelijk met stekels. Hij was rond de 1.90 meter lang en had een stevig postuur. Verder had hij een opvallend rood ruitjesshirt aan. De diefstal was rond drie uur 's middags.

Buitenboordmotor weg
Van een boot in de jachthaven van W.S.V. De Vecht aan de Hoogstraat is in de nacht van zaterdag op zondag een buitenboordmotor gestolen.

Het gaat om een motor van het merk Mercuri, 5 PK, kortstaart en keerkoppeling. Hij was zwart van kleur. Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie op 0900-8844.

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant