De leerlingen ontbijten op het schoolplein
De leerlingen ontbijten op het schoolplein

Vechtstede viert vernieuwde school met groot theaterontbijt

Algemeen

WEESP - Het Vechtstede College aan de Amstellandlaan heeft het afgelopen jaar een grootscheepse verbouwing ondergaan. Om te vieren dat de school veel mooier en groter is geworden, werden alle leerlingen en docenten dinsdag (de eerste schooldag) onthaald met een feestelijk ontbijt.

Op het schoolplein stonden rijen tafels opgesteld. Terwijl de 1100 leerlingen samen met leerkrachten, volksvertegenwoordigers en andere genodigden een eitje tikten waren er theater- en muziekoptredens. 

Na het ontbijt volgde de officiële ingebruikname van het vernieuwde gebouw en mochten de leerlingen binnen kijken. Er is tijdens de zomervakantie heel veel gedaan en dat hadden de leerlingen allemaal nog niet gezien. Met name de heringerichte aula's vielen erg in de smaak.

Het Vechtstede College is enorm blij met het resultaat van de verbouwing en heeft veel zin in het nieuwe schooljaar. Om te laten zien hoe trots de school is én hoe trots Weesp op deze school mag zijn, heeft het WeesperNieuws in samenwerking met het Vechtstede College een speciale bijlage gemaakt. Die wordt woensdag samen met de krant verspreid.

De eitjes en fruithagel komen langs
Rijdende pianist als vermaak
De eerste schooldag was nog nooit zo gezellig
Zo mooi ziet de school er van binnen uit
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant