Gezellig spelletjes doen, antwoorden krijgen op vragen over je laptop of liever pannenkoeken eten? Bij Buurtkamer de Kastanje kan het allemaal.
Gezellig spelletjes doen, antwoorden krijgen op vragen over je laptop of liever pannenkoeken eten? Bij Buurtkamer de Kastanje kan het allemaal. Foto: Riz Jongerius

Nieuws uit Buurtkamer de Kastanje

Maatschappelijk

WEESP - Er zijn een aantal zaken gewijzigd of nieuw bij de buurtkamer in de Kastanjelaan. Onderstaand vind je informatie over de computerclub, pannenkoeken en spelletjes.

Computerclub

Niet alleen op de woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur  is de Computerclub aanwezig in de Buurtkamer, maar ook op de vrijdagmorgen van 10.00 -12.00 uur. Je kunt met al jouw vragen over digitale zaken bij hen terecht. Natuurlijk staat er koffie en/of thee klaar.

Pannenkoeken eten

Vanaf juni worden er elke derde zaterdag van de maand pannenkoeken gebakken in de Buurtkamer. De eerste pannenkoekenmiddag is op 22 juni, de eerstvolgende daarna op 20 juli.
Vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom in Buurtkamer de Kastanje.

Spelletjesmiddag

Op vrijdagmiddag 7 juni is er van 14.00 – 16.00 uur in Buurtkamer de Kastanje een gezellige spelletjesmiddag. Hou jij ook van spelletjes doen, kom dan gezellig naar de Buurtkamer.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant