Buurtkamer de Kastanje profiteert van de kennis van Computerclub Weesp.
Buurtkamer de Kastanje profiteert van de kennis van Computerclub Weesp. Foto: Riz Jongerius

Computerclub Weesp stopt; leden gaan door bij Buurtkamer De Kastanje

Maatschappelijk

WEESP - Computerclub Weesp stopt na bijna 30 jaar bestaan. De leden gaan door als vrijwilligers van de nieuwe computergroep van Stichting Buurtkamer De Kastanje

Na bijna 30 jaar actief te zijn geweest als Computerclub Weesp, hebben de leden besloten om de club per juni 2023 te beëindigen. Computerclub Weesp heeft gedurende drie decennia een belangrijke rol gespeeld in het bevorderen van computervaardigheden en het stimuleren van technologische kennis onder de inwoners van Weesp. De club bood een platform waar leden met verschillende niveaus van computervaardigheden elkaar konden ontmoeten, ervaringen konden delen en van elkaar konden leren. Talloze inwoners hebben de afgelopen jaren geprofiteerd van de activiteiten en ondersteuning van de club.

Stichting Buurtkamer De Kastanje heeft als doel een ontmoetingsplek te bieden voor buurtbewoners, waar verschillende activiteiten georganiseerd worden om sociale verbindingen te versterken. De toevoeging van de computergroep is een waardevolle aanvulling op het bestaande aanbod.

De vrijwilligers van de computergroep zullen regelmatig bijeenkomsten organiseren waarin ze ondersteuning bieden bij computervaardigheden, tips geven voor het oplossen van technische problemen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van computers en technologie bespreken.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant