Afbeelding
Foto: Pexels

Kerstinloop 2021 met een verrassingstas thuis

Algemeen

WEESP Op eerste kerstdag zijn diverse Weespers gewend om elkaar te ontmoeten bij de kerstinloop in het Lichthuis. Door de coronamaatregelen is dat niet mogelijk, dus wordt er voor het tweede jaar op rij een alternatieve kerstinloop georganiseerd.

Niets doen voor de feestdagen, daar doet het team van de kerstinloop niet aan. Daarom kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een kerstinloop-verrassingstas, inclusief een kerstmaaltijd.

Wie goed ter been is er eropuit durft, kan op 25 december om 15.00 uur naar het Lichthuis (Waagplein 10) om de tas op te halen. In de tas zit van alles om er thuis een klein feestje van te maken. Mensen die niet zelf langs kunnen komen, krijgen de verrassingstas thuisbezorgd tussen 15.00 en 17.00 uur. 

Aanmelden voor 20 december

Aanmelden kan uiterlijk tot 20 december bij Annelies Westra via 06 2850 4580 of a.westra@kpnplanet.nl. Een briefje in de bus gooien bij Dichtershof 55 (hoek Boutensstraat/Sportparklaan) mag ook. Omdat het team moet weten waar ze moeten aanbellen, dient de aanmelding naast naam en telefoonnummer ook voorzien te zijn van het adres, en of u de tas zelf komt ophalen of liever thuisbezorgd heeft.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant