Afbeelding
Foto is ter illustratie.

Kerstinloop 2020: dit jaar zit het kerstmaal in een verrassingstas

Zorg

WEESP Op eerste kerstdag zijn diverse Weespers gewend om elkaar te ontmoeten bij de kerstinloop in het Lichthuis. Maar door corona is alles anders. Dan maar niks doen en gewoon thuisblijven met kerst? Daar wil het team van de kerstinloop niet aan.

Daarom kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een alternatieve kerstinloop. Wie zich tijdig aanmeldt, kan uitzien naar een kerstinloop-verrassingstas - inclusief een kerstmaaltijd. Wie goed ter been is en eropuit durft, kan de tas op eerste kerstdag om 15.00 uur komen ophalen bij het Lichthuis aan het Waagplein 10. In de tas zit van alles om er thuis een klein feestje van te maken. Bij mensen die niet kunnen langskomen, wordt de kerstverrassingstas die dag tussen 17.00 en 18.00 uur thuisbezorgd. 

Aanmelden voor 15 december
De aanmelding dient daarom naast naam en telefoonnummer ook voorzien te zijn van het adres. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 15 december bij Annelies Westra van de Kerstinloopcommissie: 06-28 50 45 80 of a.westra@kpnplanet.nl. Een briefje in de bus gooien bij Nieuwstraat 34 mag ook.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant