Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

FC Weesp pakt punt na fouten

FC Weesp heeft slechts een punt overgehouden aan de ouverture tegen Legmeervogels. Vooral doordat de ploeg teveel fouten maakte kon Legmeervogels na rust 2-2 op het scorebord zetten. FC Weesp begon nog goed en kon al snel op voorsprong komen. Legmeervogels kwam nog voor rust terug doordat FC Weesp fouten maakte. Ook na rust startte FC Weesp goed, maar kostten fouten de ploeg wederom de kop tegen de promovendus.

Nederlaag na rentree zaterdagelftal

Met een verwachte nederlaag tegen het ervaren TOV heeft FC Weesp het eerste derdeklasseduel na één jaar verloren: 2-1. FC Weesp, dat afgelopen jaar promoveerde, startte echter goed tegen TOV. De Baarnse ploeg had amper een antwoord op het snelle aanvalsspel van FC Weesp. Toch pakte TOV de voorsprong Waar FC Weesp voor rust goed speelde, zo slap was het na de thee. FC Weesp kwam te kort en had geen antwoord meer op het spel van TOV.

MHCW goed van start

Vooral door een sterke tweede helft kennen de hockeysters van MHCW een goede start. De Weespers begonnen goed en wonnen zondag met 0-2 van Kraaien. MHCW was al voor rust beter dan de doorgaans stugge tegenstander. Het spel was voor rust echter nog wel wat te slap om ook echt afstand te nemen. Na de rust was het spel op alle fronten beter. MHCW speelde met meer tempo en kon door twee goals van Merel van Kassel de punten pakken.