Kansloze nederlaag FC Weesp

WEESP - Veel fouten en amper kansen. FC Weesp heeft zondag een kansloze nederlaag geleden tegen het stugge Legmeervogels. De Weespers bleken nog te slapen: 0-4.

FC Weesp moest nog wakker worden. De scherpte ontbrak aan de kant van FC Weesp en dat zorgde ervoor dat Legmeervogels heer en meester was. Na de rust probeerde FC Weesp de schade te herstellen. Toen na een uur voetbal de tweede treffer gemaakt werd, was het duel gespeeld.

Zaterdagelftal komt tekort
Het ontbreken van enkele meer ervaren spelers tegen een sterk team heeft FC Weesp zaterdag de kop gekost tegen TOV. De Weespers konden voor rust nog goed meedoen, maar verloren wel met 1-3.

FC Weesp startte goed en kon ook al snel op voorsprong komen. Na rust kwam TOV meteen terug en werd de tegenstander met de seconde beter. TOV speelde meer ervaren en kon de schade al snel repareren en FC Weesp aan de kant zetten.