Topper levert FC Weesp punt op

WEESP - Een punt, maar het had ook zomaar een zege of een nederlaag kunnen worden zondag voor FC Weesp tegen SO Soest. FC Weesp speelde goed, maar het werd 1-1.

FC Weesp had voor rust het betere van het spel en kreeg al meteen veel kansen. Jasper Spanjerberg kon z'n ploeg ook al vroeg op voorsprong zetten. Daarna vergat FC Weesp kansen te benutten. Na rust kon SO Soest daardoor ook terugkomen. Na de spannende slotfase pakten de ploegen terecht een punt.

Zaterdagelftal doet goede zaken
Met een zege op de concurrent heeft het zaterdagelftal van FC Weesp deze week goede zaken gedaan. De Weespers versloegen Cobu Boys na een sterke tweede helft met 3-1.

Voor rust speelde FC weesp erg slecht en kwam de tegenstander ook op voorsprong. Na rust leefden de Weespers aan alle kanten op. Met twee goals zorgde Jerry van Wonderen voor de ommekeer. Daarna waren de punten al snel zeker voor FC Weesp.

Zes goals en zege voetbalsters
Met zes treffers hebben de voetbalsters van FC Weesp zondag een afgetekende zege geboekt op Hoogland. De voetbalsters hadden kans op een monsterzege, maar het werd 'slechts' 6-4.

Vooral voor rust was FC Weesp heer en meester en werd het al snel 4-1 voor de ploeg. Na rust speelde FC Weesp te nonchalant en kreeg Hoogland de kans om wat terug te doen. Dat de tegenstander de marge terug bracht tot twee goals, stelde de voetbalsters wat teleur. Maar men was tevreden over de zege.