Afbeelding

FC Weesp verschalkt SO Soest

Algemeen

WEESP - Met een afgetekende zege heeft FC Weesp zondag goede zaken gedaan. De Weespers waren na rust veel te sterk voor concurrent SO Soest: 5-1.

Vlak na de aftrap werd het al snel spannend. SO Soest had de overhand en kwam ook op voorsprong. FC Weesp had geen enkele kans en leek genoegen te moeten nemen met een schaduwrol. Toch kwam de ploeg voor rust nog terug door een knappe goal van de jonge Koen Buddenberg.

Na de rust was alles anders en speelde FC Weesp een paar stappen beter. De Weespers namen het duel helemaal over en zette volop druk. Dat leverde al snel een voorsprong op. Dat was meteen het keerpunt. FC Weesp zette SO Soest aan de kant door goals van Koen Buddenberg, Buddie Buddenberg (2x) en Wouter Spanjerberg.

Zaterdagelftal doet weer mee
Op jacht naar de play-offs heeft het zaterdagelftal van FC Weesp goede zaken gedaan. Waar de concurrent punten verspeelde, won FC Weesp met 6-2 afgetekend van FC Abcoude. De Weespers hadden geen grote problemen met het doorgaans stugge FC Abcoude. FC Weesp kon al snel tot aanvallen komen en zette gedurende het duel met een paar goede treffers een voorsprong op het scorebord. FC Abcoude kon daar maar amper tussenkomen. Halverwege het duel was het al 4-0.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant