Afbeelding

FC Weesp met gemak naar zege

Algemeen

WEESP - Zonder problemen heeft FC Weesp zondag Roda '46 verslagen. De Weespers konden met gemak een grote marge op het scorebord zetten: 6-0.

FC Weesp startte sterk en zette Roda '46 al meteen vast. Dat had tot gevolg dat er al snel Weesper kansen kwamen. Voor de rust stond het 3-0 door doelpunten van Marcin Kmiciek en Buddie Buddenberg. Na de rust was Roda '46 snel verslagen. Nadat Kmiciek de 4-0 maakte, scoorden de broers Koen en Buddie Buddenberg nog.

Goede zaken zaterdagelftal
Op jacht naar de derde klasse heeft de zaterdag van FC Weesp zaterdag goede zaken gedaan. De Weespers wonnen met 7-4 van SDW.

Doordat de koploper verloor worden de laatste weken van het voetbaljaar ongemeen spannend. FC Weesp heeft nu nog maar één punt achterstand op de nummer één en heeft daarom alle kans om komende zomer terug te promoveren naar de derde klasse, door eerste te worden of de play-offs te halen.