FC Weesp doet goede zaken

Met een zwaarbevochten zege heeft FC Weesp zondag goede zaken gedaan. Ondanks veel fouten pakten de Weespers met 1-2 de volle zege tegen VSV. FC Weesp moest vol aan de bak. Op een slecht bespeelbaar veld en tegen een stugge tegenstander kwam de ploeg voor rust geen moment tot echt goed voetbal. VSV pakte de voorsprong, Marcin Kmiciek zorgde echter voor een tegentreffer. Na rust beloonde Koen Buddenberg met een goal het harde werk van FC Weesp.

Krappe nederlaag zaterdagelftal

Ondanks een met vlagen goed duel heeft de zaterdag van FC Weesp zaterdag geen punten kunnen pakken tegen koploper Waterwijk. De Almeerders wonnen de topper tegen de Weesper nummer twee met 1-0. De Almeerders toonden karakter en waren net wat beter dan FC Weesp. Ondanks de nederlaag staat FC Weesp nog steeds tweede en heeft het team nog alle kans om komende zomer te promoveren naar de derde klasse.

Sterk Argus komt net tekort

Ondanks erg goed korfbal en veel vechtlust hebben de korfballers van Argus geen stunt kunnen veroorzaken tegen runner-up Gemini. De Weespers deden lang mee, maar kwam met 14-17 alsnog net tekort. Argus, dat nog steeds moet vechten voor klassebehoud, speelde sterk tegen de veel beter presterende tegenstander. Argus kon veel gevaar van de tegenstander wegwerken en zelf ook doelpunten meepakken. Toch kwamen de Weespers net tekort. De tegenstander toonde karakter en scoorde net wat meer.

Weer nederlaag waterpoloërs

Ongeconcentreerd spel heeft de waterpoloërs van Triton zaterdag weer een nederlaag opgeleverd. De Weespers verloren met 13-5 van ZPCH. De Weespers hadden in geen enkele fase van het duel echt kansen tegen ZPCH. De ploeg vergat gemaakte afspraken na te komen en hechtte meer belang aan randzaken. Dat zorgde ervoor dat ZPCH al snel zonder problemen toe kon slaan. ZPCH pakte meteen een voorsprong en de zege.