Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Afgekeurde goal nekt FC Weesp

Weer geen punten voor de zaterdag van FC Weesp afgelopen weekend. De Weesper voetballers kregen tegen VOP met 3-2 weer het deksel op de neus. Toch speelde FC Weesp zaterdag naar behoren. Met sterk voetbal kende FC Weesp een goede start. VOP bood echter voldoende tegenstand en kon de score openen. Sasja Fransen kon de schade voor FC Weesp meteen repareren. Toch volgde voor rust nog een tegenstreffer voor FC Weesp. Na de thee leek FC Weesp terug te komen. De Weespers scoorden, maar de goal werd verrassend genoeg afgekeurd. Dat bleek een klap voor de ploeg. VOP antwoordde meteen met de derde goal en kon daarmee de punten zeker stellen.

Eerste zege voor Argus

Goed spel heeft Argus zaterdag de eerste zege opgeleverd. De Weesper korfballers trokken na een spannend duel tegen SEV met 10-9 aan het langste eind. De Weesper ploeg was wat gehavend, maar dat was op het veld amper te merken. Argus speelde goed en kon vooral door hard werken al snel een voorsprong pakken. Na rust deed SEV wat terug en werd het duel tot het slot toe spannend. Argus toonde echter meer dan voldoende veerkracht en kon nog net een extra goal maken.

Enorme domper voor waterpoloërs

Een enorme offday heeft de waterpoloërs van Triton zaterdagavond de kop gekost tegen De Snippen. De Weespers werden, door veel fouten, met 8-1 aan de kant gezet. De Weespers maakten heel veel fouten. De tegenstander kon zonder al te veel problemen de door de Weespers weggegeven kansen benutten en pakten heel gemakkelijk een afgetekende zege.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant