Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

We Have zet goede stap

Een spannende slotfase met een goed resultaat voor de handbalsters van We Have. Door een 20-17 zege op het ervaren Nieuwegein deden de Weespers goede zaken. We Have startte erg sterk. Halverwege het duel stond het 9-6 voor de Weespers. Na rust werd het ontzettend spannend. We Have kon de voorsprong vasthouden, maar zag de tegenstander vaak voor gevaar zorgen. Hard knokken leverde toch de zege op. Tot trots van de speelsters zelf.

Weer zege handballers

Met weer een zege gaat het de goede kant op met de handballers van We Have. De Weespers waren zondag met 29-10 een stuk sterker dan het Almeerder Havas en boekten zo de derde achtereenvolgende zege. We Have kende geen problemen. Het spel kon wel wat beter, maar was voldoende om Havas aan de kant te zetten. Voor de rust was de marge met 15-6 al fors, na de rust kon We Have goed doorzetten.

Geen problemen voor Oberon

De tegenstand was donderdag ver te zoeken voor de volleyballers van Oberon. De Weespers speelden tegen de nummer laatst SAS'70 en wonnen zonder problemen met 0-4. Eerst kwam de ploeg al snel op voorsprong door 12-15. Daarna pakten de Weespers goed door. De marges waren steeds groot: 17-25, 7-25 en 12-25. SAS'70 kreeg geen enkele kans om wat terug te doen. 

Waterpoloërs kopje onder

Vooral doordat de ploeg te veel fouten maakte, hebben de waterpoloërs van Triton zaterdag verloren van De Waterwolf. De Weespers leden een 8-5 nederlaag. Waar het spel de afgelopen weken naar behoren was, zo ondermaats was het deze week. Zonder coach Robbert Snel op de bank zochten de Weespers hard naar vorm. De ploeg verloor veel duels. Daar kwam nog eens bovenop dat er veel fouten werden gemaakt. De Waterwolf speelde een stuk beter en kon zonder veel problemen de voorsprong vasthouden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant