Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

We Have pakt weer zege

Geen grote problemen zondag voor de handbalsters van We Have. De Weespers boekten de tweede zege van het jaar door Aalsmeer met 6-22 aan de kant te zetten. We Have kwam te traag op gang en het duurde even voordat de Weespers echt op stoom waren. Toch had We Have het spel van de tegenstander meteen door en volgde er ook meteen een voorsprong. Ook na rust kende We Have geen problemen. De Weespers konden een afgetekende zege op het scorebord zetten. 

Handballers geven zege vervolg

Een week na de eerste zege hebben de handballers van We Have de zege knap een vervolg gegeven. We Have was met 23-26 te sterk voor Lotus. We Have startte sterk en was het hele duel net een tandje beter dan Lotus. De Weespers konden vooral wat beter spelen doordat de ploeg met meer ervaren spelers op het veld stond. Toch bleef het duel lang spannend. We Have speelde goed genoeg om de gepakte voorsprong vast te houden. 

Argus geeft laat toe

Goed spel, maar geen zege voor de korfballers van Argus. De Weespers kwamen met 15-10 tekort tegen het sterke en beter presterende DTS. Argus startte goed en kon zelfs een voorsprong pakken tegen DTS. Dat kwam vooral doordat Argus het spel van de tegenstander voor rust goed ontregelde. Na rust moest Argus toch toegeven. DTS speelde steeds beter en het was te merken dat de ploeg een paar goede spelers op het veld had staan. 

Waterpoloërs geven punt weg

Vooral doordat veel kansen onbenut bleven hebben de waterpoloërs van Triton slechts een punt overgehouden aan het duel met De Vuursche: 4-4. De Weespers speelden sterk en kregen al snel de eerste kansen. Toch konden de Weespers de kansen amper benutten. Er werd dan wel een voorsprong gepakt, maar de marge had veel groter kunnen worden. Door het falen van de Weespers kon De Vuursche terugkomen. Op het allerlaatste moment werd het nog 4-4.  

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant