Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

FC Weesp pakt punt

FC Weesp heeft enkele dagen na de zege op OSM'75, waar de ploeg de eerste plaats pakte, een punt gepakt tegen Houten: 1-1. Het was zondag goed te merken dat FC Weesp ook donderdag al veel kracht had moeten geven. FC Weesp zocht naar vorm had genoeg problemen met de tegenstander. Houten speelde met meer fut en pakte een voorsprong. FC Weesp kon voor rust nog terugkomen toen Marcin Kmiecik met een bekeken boogballetje voor de tegentreffer zorgde.

Koploper verslaat Oberon

Oberon heeft vlak voor het weekend geen potten kunnen breken tegen koploper Afas-LEOS. De grootste kanshebber voor de eerste plaats was met 4-0 te sterk voor de Weespers. Oberon kon vooral de eerste twee sets nog naar behoren meedoen, maar verloor wel met 25-20 en 25-21. Daarna leek het verzet van de ploeg ook meteen gebroken. Afas-LEOS pakte alle punten door ook de laatste twee sets te pakken: 25-19 en 25-12. 

Nederlaag voor waterpoloërs

Ondanks goed spel hebben de waterpoloërs van Triton zaterdagavond geen punten kunnen pakken tegen het beter presterende De Dolfijn: 12-16. De Weespers startten nog sterk en hadden het grootste gedeelte van het duel genoeg kansen, maar het probleem was dat de waterpoloërs vergaten kansen te benutten. Vooral de laatste fase van het duel kon De Dolfijn een marge op het scorebord zetten. De Weespers zakten ver terug en dat werd genadeloos afgestraft.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant